Hild díjas falu a Balaton partján
husvetIdén húsvétkor falumegismerő sétára invitálunk Benneteket, amiben van egy kis csavar is. Húsvét hétfőn készíts egy húsvéti dekorációt a kapudba jól látható helyre, tégy oda néhány húsvéti ajándékot is (festett tojás, húsvéti csoki, akár saját készítésű húsvéti apróság)!
Várd a barangolókat, akik egy előre kiadott térkép alapján kereshetik meg a húsvéti díszbe öltöztetett kapukat! Ha sétálsz, akkor vigyél magaddal Te is valamilyen húsvéti csereapróságot, amivel örömet szerezhetsz a dekorálóknak, vagy az utánad jövőknek! Ha megtaláltál egy díszes kaput vigyél onnan valamit, de te is hagyj ott csereapróságot!
A dekorálni vágyók jelentkezzenek a Könyvtárban személyesen, e-mail címen vagy telefonon a nyitvatartási időben: +3630 213 0785.  Jelentkezési határidő: április 12., kedd 12.00 ó.
A barangolni vágyók a térképeket április 18-án felvehetik az Önkormányzat elől, és visszaérve a részvételi - és egyben szavazószelvényt ugyanitt bedobhatják egy ládába! A Barangolók és a Dekorálók között is értékes ajándékokat sorsolunk ki! Díjat kap a legtöbb szavazatot kapott húsvéti kapu is! Természetesen fotókat is szívesen várunk a húsvéti sétáról! Ezeket később a Faluház Paloznak Facebook oldalon közzétesszük. Az eseményről a szórólapot megtaláljátok majd a postaládátokban is!
Várunk mindenkit Húsvét hétfőn!
a szervezők: (Nagy Gabriella, ötletgazda és az Önkormányzat)
 
 
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „fásveti barangolás Paloznakon Díszíts, keress, ajándékozz és nyerj!”
  • Focizzatok nálunk!

    Ha nem találtatok helyet, kiszorultatok valahonnan, és villanyfényben műfüvön akartok focizni,
    várjuk jelentkezéseteket!

    RÉSZLETEK

    Ez a pálya télen-nyáron, működik!

  • Paloznaki Tekergo

     

    Bicikli utak

    5403

    Hotelinfo

    hotelinfo1

    Elérhetőségek

    Paloznak, Fő út 10.
    8229
    E-mail:

    Hírlevél

    Regisztráljon a feliratkozás elott!
    No account yet? Register

    Térkép...

    Paloznaki videók

    kalvaria_1
     

    VIDEÓK